Szef Kuchni Hotelu Sentor przygotował dla wszytskich Pań wyjątkowe menu przepełnione ekspolozją smaków odwołując się do znanych składników podanych w nowy sposób.
W dniach od 2 do 11 marca 2018 w resturacji Oranżeria będziemy serowować specjalne menu.
Aperitif
Przystawka
Krewetki tygrysie w panierce Panko z Tapenade z czarnych oliwek i awokado, sos tajski z miętą, tost francuski
Zupa
Żurek bałtycki na borowikach z rybą maślaną marynowaną w kołobrzeskiej solance i kabanosem z łososia
Danie główne
Kurczak zagrodowy sous vide z grilla, młode warzywa blanszowane, puree z kalafiora, sos szałwiowy
lub
Łosoś gotowany na parze, kluski z rukolą, sos z rokietnika i czarnych kurek, salsefia
Deser
Tarta cytrynowa z włoską bezą na sosie angielskim
Cena 165 zł za dwie osoby.
Rezerwacje w recepcji głównej, telefon / 94 35 49 500 , senator@hotelsenator.pl